IK BEN ANOUK

Moeder en bonus moeder van 4 knappe kerels en mijn liefste mops Billy. Ik gek op oorbellen en zonnebrillen! Een eeuwige bezige bij die zich graag omringt met andere mensen en positief in het leven staat. Die geniet van de zee en dol is op lekker eten met een glaasje wijn erbij. That's ME...

 

Ik vond dat het tijd was voor iets anders. Iets waarin ik mijn creativiteit en passie voor mode kwijt kan. Ik hou van het mixen en matchen met vintage kleding. Ik hou van kleurrijk en durven te experimenteren, maar zoals je ziet is zwart wit ook een van mijn signaturen. Dus besloot ik dat het tijd was om in iets nieuws te springen en van mijn hobby mijn beroep te maken om mijn eigen droom na te jagen. Ik schoolde me om tot personal stylist. 

 

Ik ben al heel mijn leven bezig met fashion & styling in welk opzicht dan ook.  Ik vindt het erg leuk om de nieuwste mode trends en ontwikkelingen te combineren met zelf "gescoorde" tweedehands kleding. Uren struinen over tweedehands markten in binnen- en buitenland of een rondje lopen door een kringloopwinkel is wat ik graag doe! Mijn dag kan niet meer stuk als ik iets leuks heb gevonden om daar vervolgens meteen mee te gaan stylen of een nieuwe "setje'' mee te kunnen creëren.

 

Zie ik je snel?