Garderobe Check Men

Heren, ook voor jullie geldt: een goed verzorgd uiterlijk is een belangrijk onderdeel van je gehele presentatie! Je houdt van kwaliteit, het is wie je bent en wat je levert. Wil je deze boodschap overbrengen op je omgeving, dan hoort daar ook de juiste kleding bij. Het is een feit dat goed geklede mannen als succesvoller worden gezien. Dus of je nu je uitstraling door een professioneel of trendy uiterlijk wilt verbeteren, dan is een goed advies in deze onmisbaar!

 

Wat gaan we doen tijdens de Garderobe Check:

Ik kom bij je langs en bekijk je garderobe, we bespreken samen de kledingstukken waar jij over twijfelt, en we gaan alle kleding in je kast selecteren op kleur en wat je favoriete items zijn. Wat past bij jou maar ook wat niet (meer)? Hoe hoort een pak, een broek of overhemd te passen? En welke merken en kleuren passen bij jou? Uiteraard ontvang je ook advies omtrent zakelijke kleding, vrije tijds kleding of andere specifiek advies dat jou kan helpen om er goed uit te zien. Ik laat je zien wat je het beste met elkaar kunt combineren zodat jij weer nieuwe setjes in je kast hebt hangen. En ik zal voor je een lijstje maken wat je nog mist in je garderobe of bij de setjes die ik voor je heb gemaakt.

 

Voordat we beginnen met de Garderobe Check

  • Ik heb een vragenlijst die je mag invullen, zodat ik een goed beeld krijg van je smaak, levensstijl en wensen.

 

Wat levert deze Garderobe Check jou op?

Je krijgt een overzichtelijke en opgeruimde kast, je weet welke items je kunt combineren en welke goede basics je nog aan kunt schaffen om je garderobe compleet te maken.

  • Je hebt gewinkeld in je eigen garderobe zonder geld uit te geven aan nieuwe kleding. Dat is nog duurzaam ook!
  • De kledingkast is opnieuw gaan leven omdat je nieuwe combinaties hebt waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben.
  • Je hebt zeker een aantal "nieuwe" setjes in je kast hangen
  • Foto’s op je telefoon met gemaakte combinaties en setjes.
  • Je hebt geen items meer in je kast die niet (meer) bij je passen.
  • Je kunt gerichter gaan shoppen en weet wat het beste past om je garderobe aan te vullen.
  • Twee maanden styling ondersteuning via WhatsApp. Tijdens deze maanden zal ik één dag in de week jouw styling vragen beantwoorden.

 

Informatie & tarieven

Locatie: Bij jou thuis
Duur: ± 3 uur
Tarief: € 175,00 incl. BTW en excl. reiskosten.